275 dagen ontwenning…
Geplaatst op 12 februari 2015 in Privé blog eczeem

275 dagen ontwenning foto 1Ehm..tja zoals de Spongebob zo voel ik me soms wanneer ik pijn heb…

Meer pijn, mijn huid is iedere dag aanwezig.

In mijn gezicht, hals, op mijn benen en hoofdhuid wordt de jeuk wat minder. En alle rode plekken worden witter. Maar ik zie iedere ochtend op tegen het opstaan, het MOETEN bewegen, eventueel het douchen en het smeren. Ik voel best wat pijn en het staat heel erg strak.

Dode zeezout badjes in de wastafel zijn nu weer favoriet. Eventueel 2x per dag. Ook iets wat ik alleen in de eerste 3 maanden nodig had en nu dus weer.

275 dagen ontwenning foto 2Ik raak er erg down over en je bent er gewoon een keer klaar mee. Depressief kan ik het niet noemen maar ik wil mijn normale leven weer terug. Ik functioneer nu toch soms anders en voel me een minder leuke, gezellige mama, minder mooie en leuke vrouw. En alles gaat minder, ook het sporten. Ik heb heel mijn leven gesport en nu al maanden niet meer of soms 1 lesje. Mijn leef is snel weer hersteld dus zodra we verhuist zijn en gesetteld, ga ik weer beginnen. Dan heb ik ook een bad en een tuin dus laat die zon maar komen. Ik weet dat dit beter zal worden en dat er een eind aan komt. Maar ik ben er nu nog lang niet. Ik denk vooral dat het door

vitamine D tekort (zon) zo langzaam gaat en de winter voor een terugval heeft gezorgd. Of gewoon een deel van de “rollercoaster TSW” die je niet onder controle hebt.

275 dagen ontwenning foto 3ZELFVERTROUWEN:

Ok ik heb sinds april 2014 wel een deukje opgelopen maar ik moet zeggen ik was altijd al erg veel bezig met dingen die ik (als vrouw) niet mooi vind aan mezelf of niet “perfect” genoeg blah blah…

Maar nu zal ik ZO dankbaar en blij zijn met ieder moment dat ik zal kunnen genieten van een huid die ik niet voel maar wel heb en die zijn werk doet zoals het hoort. Ik zal intens genieten van gezonde zon, zwemmen en douchen. En ook al ben ik dan volgend jaar spierwit in de winter, boeiend ik heb hopelijk dan een gezonde mooie huid!

Strong like bull!

 

Reacties

Plaats een reactie