7 maanden. Verbetering en verspreiding?
Geplaatst op 30 december 2014 in Privé blog eczeem

7 maanden. Verbetering en verspreiding???

7 maanden foto 1Op onderstaande foto’s kun je zien dat het rond 7 maanden niet zo goed gaat.

Ik ben heel blij dat mijn gezicht vrijwel bespaart blijft maar naast dat mijn huid sterker wordt (dat merk ik aan van alles) blijf het erg veel kriebelen en lijkt het verspreid!

Tot mijn sleutelbeenderen, schouders, mijn hoofdhuid kriebelt sneller en mijn rug ook. Verschrikkelijk deprimerend soms, en ik merk dat zodra ik het kapot krab of de jeuk blijft aanhouden alleen badjes me helpen ontspannen en het dan direct wat beter gaat. Hiervoor had ik juist het idee dat jeuk niet lang meer aanhield en ik zonder badjes weer verder kon.

Dus…een nieuwe flare…laat maar komen. Minder naar de sportschool, je voelt je pijnlijke plekjes..het kriebelt en soms wordt je gek!

En die hete huid zodra je veel hebt gekrabd en gewreven is ook zoiets vaags.

Op onderstaande foto zie je duidelijk RedSkinSyndrome.

Voor de mensen met normale eczeem, hier zie je dus duidelijk dat dit geen gewone eczeem is. Vandaar dat ook de andere plekken waar ik nu wat meer kriebel heb (hoofdhuid en rug) gewoon wat bultjes bevatten na wat krabben maar geen nieuwe plekken eczeem. Je wordt overgevoelig voor van alles en ik kan zeggen nu meer verspreid dan voorheen. Mijn vingers lijken daarentegen bijna niet meer mee te doen.

Super! Positief blijven en doorzetten.

Mesologie behandeling in het IMC in Adam 28 nov. 2014

7 maanden foto 2

Ook ik wil natuurlijk weten hoe het zit met mijn oorspronkelijke eczeem.

Zou ik als kind ( chloor gedronken op mijn 4e jaar) toch een eczeem hebben ontwikkeld die van binnenuit kwam, of is het ooit begonnen puur door het gebruik van wasverzachter?

Ook hoop ik dat het mijn huid rustiger maakt door dit hele proces.

En dat ik na de ontwenning meteen kan letten op triggers waar ik altijd al gevoelig voor blijk te zijn.

Ik ben op deze manier behandeld:

http://www.mesoloog.info/2014-05-27-19-56-50/mesologische-behandeling.html

Ik weet verder niet wat ik ermee moet zodra het na een maand niets heeft gedaan, maar tot nu toe blijk ik gevoelig voor lactose en nikkel (uit voeding).

Potverdikkie wat is dit lastig!, Ik zal zwaar op de proef worden gesteld.

Ze weten dat ik door TSW ga en dat ik er veel over weet, ook over eczeem. Vandaar dat het kan zijn dat ik extra gevoelig ben, OF dat ik altijd gevoelig ben geweest op nikkel. Op nikkel als stof had ik nooit een heftige reactie tijdens plakproeven maar mijn huid werd wel meteen rustiger vanaf dat ik nog voor mijn ontwenning stopte met teveel brood, tarwe en zuivel. Alleen liet mijn huid toen ook weten dat ik niet zomaar met de hormoonzalf kon stoppen.

Ik krijg 2 supplementen 1 om nikkel vrij te laten komen in mijn lijf en de ander om het af te voeren.

Laten we hopen dat het helpt..zo niet…dan geen alternatieve zoektocht meer voor mijn huid. Ben wel heel erg benieuwd dus.

Tags: , ,

Reacties

Plaats een reactie