Month 8 is a Bitch
Geplaatst op 5 februari 2015 in Privé blog eczeem

Month 8 is a bitch.

Ik wist niet dat mij polsen zo lang gevoelig en rood konden blijven, en heb nog nooit zoveel kriebel gevoeld rond mijn sleutelbeenderen.

Een aantal nachten ben ik gek geworden, mezelf niet eens veel gekrabt maar zodra ik 1 seconde probeerde stil te liggen voelde ik overal vlooien, bij mijn armen en sleutelbeenderen. AAARGH! Ik voelde me soms zo machteloos en kon wel janken…soms. Je voelt je zo eenzaam en zielig en dat heb ik al snel als ik niet kan slapen, want dat kan ik altijd erg goed en wil het ZO graag.

Maar het ergste is toch wel de momenten dat ik een uur lang, bijvoorbeeld in de ochtend na een douche, niet normaal kan functioneren. Misschien omdat ik zo’n dag dan thuis blijf en er meer op focus maar ook omdat ik na 3 dagen wassen weer probeer te douchen en om mijn haar te wassen. De stralen van de douche doen gewoon PIJN! Na het douchen blijft het gevoelig en kriebelig na het insmeren. Waardoor ik mijn eigen ontbijt uitstel en mijn jongste dochter gewoon geen aandacht kan geven. Verschrikkelijk wat een hel is dat. Jeuk.

Reacties

Plaats een reactie