Microneedling

Een effectieve en veilige behandelmethode voor een indrukwekkende verbetering van de huid.

Huidscan

Met een huidscan, kunnen we zien of een huidverzorgingsproduct de huid verzorgt of juist beschadigt.

Cosmetische bindweefselmassage

Cosmetische Bindweefselmassage is een therapeutische massage die er op gericht is de huidstructuur van het gezicht en hals te verbeteren.

GEZICHT- EN HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN

Reiniging, enzympeeling met stoom, massage, serums op maat, masker op maat.

Wimperlifting

Wimpers liften met Elleebana

Couperose verwijderen

Steelwratjes of ouderdomsvlekken verwijderen

Reviews van klanten

 • Eczeem

  Irene, 30 jaar

  Eczeem behandelingSinds mijn 10e heb ik last van eczeem. Ik heb talloze artsen bezocht en alle zalfjes en crèmes geprobeerd. Uiteindelijk bleek mijn huid afhankelijk te zijn geworden van de hormoonzalf, waardoor het eczeem niet wegging, maar juist in stand werd gehouden en zelfs verergerde. De enige optie die nog over was, was het volledig stoppen van het gebruik van hormoonzalf en ontwennen. Dit is een langdurig en moeilijk proces dat maanden tot jaren in beslag kan nemen. Maartje heeft mij geholpen producten te vinden die mijn huid ondersteunen en helpen bij het opnieuw opbouwen van een gezonde  huidbarrière. 

  Onze huid leeft en heeft verschillende behoeftes afhankelijk van de seizoenen, onze leeftijd en onze gemoedstoestand. Maartje begrijpt dit en heeft voor mij een persoonlijk advies opgesteld. Dit advies stellen we steeds iets bij naarmate mijn huid sterker wordt en er nieuwe behoeftes ontstaan. Hoewel mijn huid nog niet volledig is genezen, is deze wel aanzienlijk verbeterd sinds ik de producten van Dermaviduals gebruik en kan ik nu eindelijk weer normaal functioneren zonder dat mijn huid mij ‘in de weg zit’.

 • Eczeem

  Marian, 51 jaar
  Eczeem behandeling

  Mijn ervaring met Omorfia;

  Via de Facebook hulpgroep ‘eczeem&stoppen met hormoonzalf’ en ook de ‘TSW- ontwennen van hormoonzalf’ leerde ik Maartje kennen. Daarna heb ik haar ook persoonlijk ontmoet bij een bijeenkomst in Utrecht. Na haar website te hebben bekeken heb ik een  afspraak gemaakt voor een huidscan en uitleg over de dermaviduals producten. Ik ervaar Maartje als een prettig persoon. Ze neemt de tijd voor je, luistert goed, en wat voor mij zelf heel belangrijk was; ze weet veel over hormoonzalfverslaving. Ze heeft dit zelf doorstaan. De huidscan was een eye-opener. Met haar advies en t gebruik van dermaviduals heeft ze me enorm geholpen. Zie de foto’s voor t resultaat. Ik heb geen gezichtsbehandeling gedaan maar afgaande op mijn ervaring met haar vermoed ik dat ook dát een weldaad zal zijn. Ik beveel haar van harte aan!

 • acne

  Acne behandelingIk kwam bij Maartje met hevige acne-klachten en op dat moment zat ik met mijn handen in het haar. Samen hebben we gezocht naar een manier om mijn huid onder controle te krijgen en met maatwerk – een combinatie van de juiste behandeling en de juiste producten - zijn we er uiteindelijk aan uitgekomen! Mijn acne verminderde en verdween uiteindelijk zelfs. Ik was bang voor littekens en samen hebben we daarom besloten om af te sluiten met een micro-needling behandeling. Mijn huid is nu nog altijd glad, zacht en veel weerbaarder tegen omstandigheden van buitenaf, daar ben ik nog steeds iedere dag ontzettend blij om! 

 • Eczeem

  Eczeem behandelingTientallen jaren lang had ik veel last van eczeem, al die tijd heb ik eczeemzalven gesmeerd om dit onder controle te krijgen. Dit lukte aardig, maar mijn huid werd er na al die jaren erg dun van. Dit werd veroorzaakt door de hormonen die de voorgeschreven zalven bevatten. 

  Een dunne huid is erg gevoelig, zo liep ik telkens bloeduitstortingen op. Hier wilde ik graag vanaf zijn, maar doordat ik stopte met de hormoonzalven nam ook de eczeem weer toe. Telkens viel ik dus weer terug op de zalven en begon het verhaal weer opnieuw. 

  Dit wilde ik graag doorbreken, maar het is heel moeilijk om een passende oplossing te vinden, iedere huid is anders. Via via kwam ik bij Maartje terecht en zij vertelde me over haar huidproblemen. Een herkenbaar verhaal voor mij! Ze stelde een plannetje op om mijn klachten te verminderen, het gebruik van hormoonzalf te minderen en zelfs helemaal los te laten. Afgelopen jaren is mijn huid zichtbaar beter geworden. 

  Ik kreeg verschillende periodes last van jeuk, tussentijds was ik klachtenvrij! 

  De huidproducten van Dermaviduals die Maartje adviseert om te gebruiken, helpen de jeuk te verminderen en de huid te verzachten. De crèmes helpen ook om de huid te herstellen, want de huid zal zich na al die jaren zelf moeten herstellen. Daarnaast heb ik ook de microneedling en bindweefselmassage ondergaan om mijn huid te versterken.

  Ik ben er erg tevreden over en raad iedereen met dezelfde problematiek de behandelingen en het advies van Maartje aan.